Kik vagyunk?

Nyelviskolánk, a Converzum – a nyelvi közösségi tér (korábban Tudomány Nyelviskola) 25 éve foglalkozik céges és lakossági nyelvoktatással Budapesten, és az ország egyéb területein egyaránt. Célunk, hogy a nyelvtanulás folyamatát élménnyé tegyük. Hiszünk benne, hogy mindenkiből sikeres nyelvtanuló válhat, ha megtalálja a saját módszerét.

Az egyik legnagyobb erősségünk, a nyelvi mentoraink mögött álló szakmai vezetés. A szakmai vezetésben résztvevő szakemberek rendszeresen látogatnak nyelvoktatási kiállításokat és vásárokat, számos szakmai fórumon és országos konferencián tartanak előadásokat és workshopokat.

Professzionális és szigorú tanárkiválasztási rendszerünknek köszönhetően felkészült, motivált, pozitív hozzáállású, hallgatócentrikus tanárokat foglalkoztatunk.  Folyamatosan végzünk tanárkiválasztást, nyelvi mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra.

Stabil – megbízható – minősített

Célunk, hogy aki a kurzusainkat választja, az akkor is tanuljon, amikor szórakozik, és akkor is szórakozzon, amikor tanul, hiszen így nem érzi kényszernek a tanulást, nem szorong. Motiváció és élmény nélkül a nyelvtanulásban sincs siker.

Nyelviskolánk a NYESZE (Nyelviskolák Szakmai Egyesülete) által ajánlott intézmények egyike. A minőségi nyelvoktatás szellemében folyamatosan dolgozunk a megújuláson, és keressük a legmodernebb megoldásokat.

Tölgyesi Zsuzsanna

A Converzum – a nyelvi közösségi tér cégvezetője.

 


 

Mezei Dóra

Angol nyelvi mentor, a Language Café tananyagainak összeállítója.

 


 

Aklan Anita

nyelviflotta-vezető, szakmai vezető, angol nyelvi mentor.

 
Tüll Krisztina

nyelviflotta-vezető, szakmai vezető, tréner, coach